17 Mart 2020 Salı

Corona Days


Bazen hani insan kendini 500 kilo hisseder ve hic bir sey yapmak istemez ya, son 2 haftadir  aynen oyle hissediyordum ama gecti gibi gorunuyor, Helios isigini eksik etmedigi surece sikinti cikarmiyor bunyem;)

Bir seyler izlemek, bir seyler okumak, dinlemek, yazmak kendi adima ruhumu besleyen seyler. Ve tabii ki bir seyler pisirmek. Ama sadece bir seyi yapmak ve son damlasina kadar yapmak da aksine uyusturan ve sersemleten seyler. Mesela 5gun sadece dizi, film izlemek veya sadece kitap okumak. Iii iii ciks yapamam. Bunlari yapabilen insanlar var. (alkis) Nooo!!! Ama hepsinden biraz biraz OK.
Dun bir seyler izleme gunumken, bugun bir seyler okuma gunum ve biraz da bir seyler yazma. Sonra her gunun icinde yer alan mutfak kismi. Yanii bir seyler pisirme.. Pisirmenin gunu yok, tipki beslenmenin gunu olmadigi gibi.

Bu sikintili gunler, ardindan cok guzel gunleri getirecek diyorlar. Ne dersiniz? Bence de oyle olacak. Ruhumuzu beslemeye devam. Enerjinizi cekip size kendinizi kotu hissettirecek, hep negatif konusan, olaylara heeeep ama hepppp olumsuz yaklasan, hayat enerjinizi alan insanlara basin engeli. Sadece bu gunler icin degil hayatinizin geneli icin yapin bunu.  Benim cevremde boyle insanlar yok cok sukur, oldugu an (bicak emojisi, goz kirp) Kestirip atamayacaginiz bir durumdaysaniz da “yok sayin, gormezden gelin” o kadar zevkli ki ;)

 E hadi madem, kendinize iyi davranin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder